Hoppa till innehåll

Om registrering

Du kan för enkelhetens skull registrera dig med betalkort till våra webinar men om du skulle behöva betala via faktura kan du anmäla dig via direkt till course@greenroof.se. Ange deltagares namn, epostadress samt faktureringsadress med organisationsnummer (glöm inte att ange ett digitalt faktureringssätt, epost eller GLN nummer / PEPPOL ID).

Hur ansluter jag?

När du registrerat dig och ska delta i ett webinar klickar du på länken i det e-mail du bör ha fått i samband med registreringen. Vanligtvis räcker detta för att gå med i våra webinar men om det är ditt första möte med Zoom så blir du ombedd att ladda ned klienten i detta skede - helt gratis. Vill du förbereda dig redan nu? Då kan du ladda ned klienten manuellt i förhand. Vi rekommenderar att du använder webbläsaren Chrome för bäst upplevelse.

Webinar

HolmaTorgMKB.juni2020_Cred_TanjaHasselmarkMason.SGRI

Webinar-serie: Gröna tak

Vår webinarserie om gröna tak riktar sig till beställare, förvaltare, skötselpersonal, anläggare och övriga som ansvarar för ett grönt tak.

Målet är att du på ett enkelt och tydligt sätt ska få med dig kunskap för att kunna avgöra hur du gör för att projektera, anlägga och sköta ditt gröna tak.

Det går bra att gå en av gångerna eller vara med vid alla tre tillfällena, och vid samtliga tillfällen finns det möjlighet att ställa frågor.

Denna webinar-serie kommer hållas igen i höst.

20190717_093340

Webinar-serie: Träd

15 mars - 12 April, 10.00

Vår webinarserie om träd i urbana miljöer riktar sig till beställare, förvaltare, skötselpersonal, anläggare och övriga som ansvarar för stadsträd.

Tanken är att du som deltagare skall få en överblick över hur modern trädförvaltning ser ut idag. Med förankring i de ekosystemtjänster som träden erbjuder ger vi dig en verktygslåda av åtgärder för ett hållbart och livskraftigt trädbestånd.

Det går bra att gå en av gångerna eller vara med vid alla fyra tillfällena, och vid samtliga tillfällen finns det möjlighet att ställa frågor.

color

Blue green event

21 April, 08.15

Som en del av vårt 20-årsjubileum är vi värd för en digital blågrön dag där vi uppdaterar oss kring intressanta initiativ / projekt från olika städer i Europa. Vi står alla inför utmaningarna med klimatförändringar och förtätning. Kan vi lära av varandra? Vilka behov och funktioner tillgodoser dina projektresultat?

Tidigare webinar

Skötsel av gröna tak

Mini-webinar

Träd i urbana miljöer

Mini-webinar

Kommentarer

- Toppen att kunna få till sig kunskap så snabbt och enkelt!

- Jag tycker att det var en bra och innehållsrik genomgång som gav en bra översikt över gröna tak.

- Var trevligt och touchade vid viktiga frågor gällande träd i urbana miljöer.

Vi har också en e-kurs!

En bred baskurs om gröna tak, där skötsel ingår som ett av momenten. E-kursen genererar ett certifikat efter avslutad kurs.

chuttersnap-IfmqOuOkaOA-unsplash

KURS

Baskurs Gröna Tak

En kurs för beställare, förvaltare, skötselpersonal och anläggare som ansvarar för ett grönt tak.